Bosch TKA 3A 031

Bosch TKA 3A 031
alaScore 89

28 reviews

Jan 2018

  • Negatief

alaTest heeft 28 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bosch TKA 3A 031. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Gebruikers waarderen de prestaties zeer.

vormgeving, prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Bosch TKA 3A 031 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 28 reviews)

Gebruikers reviews  

20 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 20 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Consumenten review door: Retlaw5689 (bol.com)

Zeer goed

 

Als pluspunt zou ik zeggen: goede prijs/kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review door: Lapaloma18 (bol.com)

Lekvrije koffiezetter

 

Pot lekt niet bij het schenken en bij het pakken zodat er geen koffie op de warmhoudplaat drupt.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; rodekleur past prima in mijn aardbeienkeuken

Nov 2017

Consumenten review door: Elby (bol.com)

Had van Bosch iets beter verwacht

 

Filtervak is te groot voor filterzakjes 4.

Voordelige koop

Matige kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: 9158 (bol.com)

Ja zeker

 

Het werkt goed

Goede kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Okt 2017

Consumenten review door: Fremar1951 (bol.com)

goede koffiezet

 

Vlug lekkere warme koffie,doet wat je van een koffiezetapparaat mag verwachten.Goed schenkkan,geen gedrup.Filterhouder wel iets te ruim voor filterzakjes van nr 4,als je een volle kan wil ben je best met zakjes nr 6 (al zijn die niet overal te vinden.)

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik

fiterhouder te ruim

Okt 2017

Consumenten review door: fross (bol.com)

Klassiek kopje koffie

 

Simpel en betrouwbaar. Levert een uitstekend bakkie.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Okt 2017

Consumenten review door: dekoop1046 (bol.com)

Roodmerk vraagt om rood apparaat

 

In een mum van tijd héérlijke verse koffie. Hij geeft zelfs aan hoeveel kopjes en/of mokken je kunt zetten. En dan die kleur!!!!!!!!!!! Mooi hè.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; de kleur !

Aug 2017

Consumenten review door: Ecbn (bol.com)

Het is echt een aanrader....

 

Super goed koffie apparaathandig in gebruik en een super mooie kleur

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; hij is ook heel handig in gebruik.

Jul 2017

Consumenten review door: robenria (bol.com)

Ben dit van Bol niet gewend

 

Het apparaat heeft eigenlijk maar een tekortkoming het werkt gewoon goed maar het peilglaasje is zeer ondoorzichtig waardoor het heel moeilijk is om te zien hoeveel water erin gaat dat is zeer lastig.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; het apparaat werkt goed

het vrijwel ondoorzichtige peilglaasje

Jul 2017

Consumenten review door: greeteken (bol.com)

bosch koffiezetter

 

compact en goed, lekkere warme koffie

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jun 2017
1
2