Bodum Chambord

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bodum Chambord. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Bodum Chambord een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 17 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (15)

Consumenten review door: Frumbasjt (bol.com)

Zeer degelijk

 

Bij de cafetières van andere merken die ik heb gehad ging het filter na verloop van tijd scheef zitten of lekken. Dat is bij deze cafetière na meerdere jaren intensief gebruik niet gebeurd. Ik raad hem daarom aan iedereen aan.

handig in gebruik ; Goede prijs/kwaliteit ; degelijk

Nov 2017

Consumenten review door: Marijn126 (bol.com)

Goed

 

Ik ben positief over dit artikel: handig in gebruik, fraai design, goede kwaliteit.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: ElienS (bol.com)

Aanrader

 

Handig om snel lekkere koffie mee te zetten, goede prijs-kwaliteit.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit

Aug 2017

Consumenten review door: Masani (bol.com)

Voldoet aan verwachting

 

Heerlijke koffie.Eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Jammer dat maataanduiding ontbreekt

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; gemakkelijk te reinigen

Mar 2017

Consumenten review door: Dinah2 (bol.com)

Ik ben er super blij mee.

 

Makkelijk in gebruik en eindelijk weer lekkere koffie.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; gemakkelijk te reinigen

Jan 2017

Consumenten review door: julie45 (bol.com)

degelijke koffiezet

 

Ik heb dit toestel gekocht voor mijn vriend zijn kerst. In de specificatie staat dat je er 3 koppen van kan maken, maar dat is maar 1,5. Ook een beetje moeilijk om te leren, maar dat zal wel nog komen. De koffie is wel lekker en snel gemaakt.

Fraai design

Onhandig in gebruik

Jan 2017

Consumenten review door: FRAMAL (bol.com)

KOFFIE OP ZIJN BEST

 

Leuke en eenvoudige manier om een smaakvolle koffie te zetten met behoud van de verscheidene aroma's.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit ; gemakkelijk te reinigen

Dec 2016

Consumenten review door: Naima1975 (bol.com)

Hij is makkelijk en maakt in mum van tijd lekkere koffie

 

Hij erg fijn en makkelijk maakt lekkere koffie en is snel klaar

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; gemakkelijk te reinigen

Dec 2016

Consumenten review door: MarcoRassin (bol.com)

Bodum

 

Mooi ontwerp en zeer goed voor een lekker bakje koffie te zetten!

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; gemakkelijk te reinigen

Dec 2016

Consumenten review door: Kaspervdv (bol.com)

Heel mooie cafetière

 

Ik ben erg blij met deze cafetière. In combinatie met een Bodum bonenmaler is elk kopje koffie weer een feest. Het zoeken naar de lekkerste bonen is begonnen!De cafetière is van degelijke kwaliteit, zoals gewend van Bodum. Wel erop letten dat er geen...

Fraai design ; Goede kwaliteit

Dec 2015
1
2