Bodum Bean French Press Coffee Maker, 8 Cup, 1.0 L, 34 oz

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bodum Bean French Press Coffee Maker, 8 Cup, 1.0 L, 34 oz. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Bodum Bean French Press Coffee Maker, 8 Cup, 1.0 L, 34 oz een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (11)

Consumenten review (bol.com)

Voor een "echte koffie"liefhebber

 

Je maakt er de heerlijkste koffie in, veel beter dan bvb. met een Senseo apparaat.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede kwaliteit

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Wat heeft Bodum nou gedaan?

 

Wij drinken al jarenlang koffie uit een Bodum cafetiere. Ze vallen ook regelmatig kapot, dan bestellen we weer een nieuwe bij Bol. Maar deze keer hebben we echt een miskoop gedaan. Bodum heeft een systeem toegevoegd aan de cafetiere, waarmee je de...

Onhandig in gebruik ; Onaantrekkelijk design ; Niet gemakkelijk te reinigen

Aug 2015

Consumenten review (bol.com)

Teruggestuurd

 

Deze cafetiere leek me erg robuust met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dat viel helaas tegen toen ik hem eenmaal binnen had, het plastic waarvan de cafetiere is gemaakt vervormt makkelijk en voelt niet stevig aan. Daardoor lukt het niet om het...

slechte kwaliteit

Aug 2015