Bialetti Moka Express

alaTest heeft 1287 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bialetti Moka Express. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De prestaties is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking, prijs, prestaties

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Bialetti Moka Express een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 1287 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1286)

Consumenten review door: vuurenwe (besteproduct.nl)

Bialetti Moka Express

 

Onvolprezen en tijdloos model, altijd in huis hebben voor als je espressomachine het weer eens begeven heeft. Gebruik ze zelf al 40 jaar - van de 1-kops tot en met de 12-kops familiale - en er kan zo ongeveer niets aan stuk, tenzij je het rubber door...

Sep 2014