Keukenmachines Reviews

Bijgewerkt: 2017-01-16 06:10
Merknaam
Prijs
#3
alaAverage 5

KitchenAid KSM 7580 Artisan

Omdat we met de aanschaf van een nieuwe keuken de verwachting hadden dat we meer (en uitgebreider) gaan bakken en koken hebben we deze Kitchenaid Artisan aangeschaft. De kom van 6,9 liter is groot genoeg voor elke klus die we kunnen verzinnen. Het is...

9 gebruiker reviews

#5
alaAverage 5

Bosch MUM 4409

Gebruik hem voor het kneden van brooddeeg en dit gaat prima. Het is tevens de stilste machine die ik al heb gehad. Ook voor het maken van heerlijke smoothies is hij heel geschikt. De machine ook staat heel stabiel en vast op het aanrecht. Ben er echt...

6 gebruiker reviews

#24
alaAverage 5

KitchenAid 5KHM9212 EER/EOB

Super gemakkelijk te bedienen en alle nodige hulpstukken zijn aanwezig. Mooie afwerking zoals we gewend zijn van Kitchenaid. Een aanrader voor elke keukenprinses of prins.

2 gebruiker reviews

#25
alaAverage 5

Siemens MS4000B

Snijd prima zowel flinterdun, zoals rauwe ham, als mooie plakken cake bijvoorbeeld. Mooi compact, neemt weinig ruimte in. Ook goed schoon te maken.

3 gebruiker reviews

Vergelijk

    Keukenmachines op alaTest

    alaTest.nl heeft miljoenen reviews verzameld en geanalyseerd van 3023 bronnen om je te helpen bij het kiezen van de beste Keukenmachines van topmerken als Bosch, Bomann, Afk, Krups, Aeg en meer.