Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9
alaAverage 4.3

432 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 432 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujifilm Instax Mini 9. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoeker. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, beeldkwaliteit, draagbaarheid

weinig licht, zoeker

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 93/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 80/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 432 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 98 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (286)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker een aanrader”

 

Ik wilde al lang een instant camera kopen en ik zag goede reviews over de Mini 90. Ik heb het al een week. De foto's zijn mooi. Het is echt super fun om te gebruiken. De enige nadeel is dat er niet echt een goede plek is om het vast te houden.

Fun ; Goede Foto's ; Mooie Design

Ergonomics ; Prijs

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top!”

 

Leuke camera om te hebben en om foto's mee te maken!

Super leuk om foto's mee te maken ; Leuk voor een speciale gelegenheid ; Geeft een leuke sfeer

Goed kijken naar de belichting

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topproduct”

 

Ziet er mooi uit, toffe kleur, goede prijs-kwaliteit, snelle levering

Design ; Kwaliteit ; Prijs

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Speciale momenten worden nog specialer met dit toestel.”

 

Foto's nemen met Fuji Instax 9 is een speciale ervaring. De momenten worden nog specialer. De kwaliteit van de fotos is nog steeds goed en mooi. Ik en mn vriendin zijn er echt super blij mee.

Makkelijk ; compact ; mooie fotos ; leuke ervaring ; maakt de foto's nog specialer

foto's zijn duur

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Supercameraatje”

 

Fijn om direct een fotootje in handen te hebben. Heel leuk tijdens feestjes, reunies etc

handzaam formaat ; makkelijk in gebruik ; spiegeltje erg leuk

alleen te gebruiken tussen 5-41 graden celcius. dus geen " sneeuwpretfoto's" kunnen maken

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Weer eens foto’s in je hand, leuk!”

 

Ik ben begonnen met de Instax mini 9 en gebruikte die regelmatig maar de 2 grootste nadelen daarvan zijn dat je de flitser niet uit kunt zetten en hij gebruikt batterijen. Bij dit model kan dat wel en deze kun je opladen en daarom ben ik overgestapt....

Opties ; Accu

Dure films

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Awesome product for those exploring instant photography”

 

Awesome product especially for those entering instant photography. Although fuji film mini images are small, quality is crisp and the best analog cameras can offer. Great bundle at this price. Hope they launch a wide version of the Mini 90 soon!

Great looking ; Sufficient options ; Easy to use

small viewfinder ; no selfie lens ; small image size

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Superblij dochter met hippe camera”

 

Mijn dochter van 10 jaar is helemaal blij. Ze vindt hem hip en makkelijk in gebruik. Helemaal happy!

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tof toestel”

 

Tof hebbeding

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon aanschaffen krijg je geen spijt van”

 

Maakt mooie foto's en het heeft iets retro's!

Feb 2018