TomTom Runner 2 Cardio + Music

TomTom Runner 2 Cardio + Music
alaScore 86

84 reviews

Nov 2017

alaTest heeft 84 reviews verzameld en geanalyseerd voor TomTom Runner 2 Cardio + Music. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 76/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 70/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 84 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 21 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (63)

Consumenten review door: Gert25 (bol.com)

Top horloge

 

Makkelijke bediening. Grote cijfer aanduiding. Prima gps Hartslagmeter perfect Music player topSuper product

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen ; makkelijk op te laden en prima app van tomtom

Jun 2017

Consumenten review door: MarilienV (bol.com)

Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke sporthorloge.

 

Gemakkelijk te hanteren, gebruiksaanwijzing online gemakkelijk gevonden. Batterij gaat lang mee!

handig in gebruik ; Fraai design ; duurzaam ; Goede prijs/kwaliteit

Jun 2017

Consumenten review door: Mikkel25 (bol.com)

Fantastische sport horloge!

 

Ik heb nu de TomTom runner cardio & music 2wk en tot op heden kan ik niet anders zeggen dat hij top werkt!Ik heb 4 activiteiten ermee gedaan tot nu toe, fitness, rennen, loopband en fietsen! Bij alleactiviteiten ben ik zeer tevreden met de resultaat...

handig in gebruik ; Fraai design ; duurzaam ; Goede prijs/kwaliteit

Mei 2017

Consumenten review door: SvenV8 (bol.com)

Topproduct in deze prijsklasse

 

Prijs-kwaliteit is dit echt een topper. Gemakkelijke bediening, juiste metingen, en bandje zit goed rond de pols.Zeer tevreden.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede prijs/kwaliteit

Apr 2017

Consumenten review door: Mikiwi (bol.com)

Super sporthorloge

 

Ik ben er heel blij mee en makkelijk te bedienen, alleen moet je even doorhebben hoe en wat.Het is prettig dat je er muziek op kan zetten ,ruimte genoeg.Makkelijk te verbinden met bluetooth , voor je mobiel en je oordopjes.

handig in gebruik ; Fraai design

Apr 2017

Consumenten review door: Jossalland (bol.com)

Goed sporthorloge

 

Mooi ogend sporthorloge met een bediening waar je gemakkelijk en intuïtief doorheen wandelt. De handleiding was bijna niet nodig. Als je die toch nodig hebt, download dan een versie van internet voor een betere leesbaarheid.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede prijs/kwaliteit

Apr 2017

Consumenten review door: alexmaass (bol.com)

Mooie running horloge

 

Werkt uitstekend. Snel met GPS klaar voor gebruik.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede prijs/kwaliteit

Apr 2017

Consumenten review door: Ikloophard (bol.com)

Echte aanbeveeler

 

Super sporthorloge, voldoet aan alle verwachtingen

duurzaam

Apr 2017

Consumenten review door: Joyce85 (bol.com)

TomTom runner 2 cardio

 

Fijn horloge, makkelijk in gebruik.

handig in gebruik ; Goede prijs/kwaliteit

Apr 2017

Consumenten review door: KirstenvanI (bol.com)

TomTom Runner 2 GPS+muziek

 

Fijn en goed horloge, trainingen op voorhand in te plannen. Heel blij mee, hoop hier veel mooie kilometers mee te kunnen maken.

handig in gebruik ; Fraai design ; Goede prijs/kwaliteit

Mar 2017