Polar - Wristband for Polar M200 Running Watches - Medium/Large - Fresh Blue

Polar - Wristband for Polar M200 Running Watches - Medium/Large - Fresh Blue
alaScore 89

13 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor Polar - Wristband for Polar M200 Running Watches - Medium/Large - Fresh Blue. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Polar - Wristband for Polar M200 Running Watches - Medium/Large - Fresh Blue een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 13 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Gerard201 (bol.com)

Zeer goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit sieraad. Wat ik vooral goed vind: Goede prijs/kwaliteitverhouding, Ziet er mooi uit, Tijd is duidelijk te lezen

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Sep 2017

Consumenten review door: Marloes1234567 (bol.com)

Zeer goed

 

De pluspunten van dit sieraad vind ik: Goede prijs/kwaliteitverhouding, Ziet er mooi uit, Tijd is duidelijk te lezen Maar wat ik jammer vind: Ziet er niet mooi uit

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Ziet er niet mooi uit

Sep 2017

Consumenten review door: Simonb61 (bol.com)

Cadeau bij horloge

 

Heel handig. Vooral voor sporters. Zeker een aanrader om te kopen.

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Sep 2017

Consumenten review door: 123Wil (bol.com)

Weinig op aan te merken!

 

Ik ben zeer tevreden over dit sieraad. Wat ik vooral goed vind: Goede prijs/kwaliteitverhouding, Ziet er mooi uit

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit

Sep 2017

Consumenten review door: Nannetje (bol.com)

Mooi rood???

 

Goed passend maar wel heel rood

goede prijs/kwaliteitverhouding

Ziet er niet mooi uit

Sep 2017

Consumenten review door: Ronnie1969 (bol.com)

altijd leuk als je iets gratis krijgt

 

Zeer prettig dat deze verwisselbare band gratis bij de M200 krijgt

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Sep 2017

Consumenten review door: SportsCrazy (bol.com)

En vlot bandje dat super lekker zit!

 

Het bandje zit heel comfortabel en past zelfs op een kleine pols. Ik was bang dag een M/L veel te groot zou zijn, maar het past fantastisch!

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Aug 2017

Consumenten review door: GreetjeV (bol.com)

Polar M200 Polsband

 

Zeer tevreden ! De goedkoopste prijs en snel geleverd, wat wil een tevreden klant nog meer :-)

handig in gebruik ; Goede prijs/kwaliteit

Jun 2017

Consumenten review door: SBoni (bol.com)

Having fun with Polar

 

Mooi, goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk

voldoet aan verwachting ; Goede kwaliteit ; handig in gebruik

Jun 2017

Consumenten review door: Willy5 (bol.com)

zeker een aanrader

 

Hij is voor mijn dochter en zij heeft heel veel baat bij alles wat dit horloge opneemt

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen

Jun 2017
1
2