Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5
alaScore 100

92 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 92 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin Fenix 5. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 93/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 89/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 92 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 74 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Consumenten review door: Nele Rondelaere (coolblue.nl)

“net wat ik zocht!”

 

mooi opvallend uurwerk om elke dag te dragen, tegelijk een degelijk sporthorloge met batterij van lange duur

Dec 2017

Consumenten review door: Nuno75 (bol.com)

Recommended

 

Amazing sport watch!

Goede kwaliteit

prijzig

Dec 2017

Consumenten review door: NM Borchardt (coolblue.nl)

“Top”

 

Blij mee

Nov 2017

Consumenten review door: Patrick Beijer (coolblue.nl)

“Als je twijfelt.... kopen! Je krijgt geen spijt”

 

Zeer geschikt voor hardlopen! Duidelijk scherm Gps heel nauwkeurig Garmin connect is heel uitgebreid. Stijlvol horloge.

Zeer nauwkeurig gps ; Batterij gaat lang mee ; Stoer uiterlijk ; Kwaliteit van het horloge is zeer hoog

Prijs (ook van accessoires

Nov 2017

Consumenten review door: Martijn Schulte (coolblue.nl)

“Stijlvol”

 

Mooi strak design met veel functies!

Nov 2017

Consumenten review door: Bram (coolblue.nl)

“Een aanrader”

 

Degelijk product, gemakkelijk in gebruik, veel mogelijkheden, alleen wat duur. Voor mij het ideale sportuurtwerk, ook gewoon te dragen.

Kwalitatief goed product ; Mooi design ; Garmin (en alle software) ; Batterij

Prijs ; Geen safier glas

Nov 2017

Consumenten review door: Erik Visser (coolblue.nl)

“Compleet en mooi sporthorloge”

 

Er kan veel mee en het programmeren en uploaden van gegevens gaat makkelijk. Alles wat je nodig hebt zit erop. Prijs is wel hoog, maar het is het waard. Ik verwacht dan nog wel dat het horloge (en batterij!) 4-5 jaar meekan, dus moeten we nog afwachten

Veel mogelijkheden en toch makkelijk in gebruik ; Batterij gaat lang mee ; Ideaal sporthorloge voor de duursporter

Nog niet ontdekt en zal het lange termijn gebruik moeten uitwijzen

Nov 2017

Consumenten review door: Raymond van den Busken (coolblue.nl)

“Prijzig maar waard”

 

Mooie grote kast, goed zichtbaar. Nog niet geprobeert in het water. Hoogtemeter is echt leuk om te gebruiken.

Waterdicht ; Vele sport opties

Vrij ingewikkeld menu

Nov 2017

Consumenten review door: Leslie Vingerhoets (coolblue.nl)

“Fantastisch!!!”

 

De fenix 3 was ook geweldig maar deze is toch net wat mooier afgewerkt.

Zeer duidelijke display ; Veel mogelijkheden ; Zeer mooi design

Dikte

Nov 2017

Consumenten review door: Serkan (coolblue.nl)

“Fenix 5 beschadigd snel”

 

Wil je een outdoor sportwatch die lang mooi blijft en tegen een stootje kan? Deze niet kopen! ik heb de fenix 5 nu een maand en ondanks dat ik er supervoorzichtig mee ben ligt de coating er op de randjes al vanaf na een klein stootje. Dat de fenix 5...

Veel functies ; Design ; accuraat

Duur ; Geen Sapphire ; Beschadigd zeer snel

Okt 2017