Sony PSP 3000 (PlayStation Portable)

Sony PSP 3000 (PlayStation Portable)
alaScore 89

1379 reviews

Aug 2018

We hebben 22 expert reviews en 1357 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 76/100 en gebruikers met 88/100. De gemiddelde review datum is 2010-03-06. We hebben deze reviews vergeleken met 145666 reviews van andere Game Consoles. De alaScore™ voor dit product is 89/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2018-08-14.

Review analyse

(Gebaseerd op 1379 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 41 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (928)

Expert review door : T3 (besteproduct.nl)

Sony PSP-3000

 

Daarin heb je gelijk. De Sony PSP-3000 staat er nu niet al te best op. Er is echter een maar. Omdat de PSP-3000 al langer in de schappen ligt, hebben we de score in tijd afgewaardeerd. De Sony PSP-3000 heeft een hogere originele score. Dit kun je...

Ingebouwde microfoon voor Skype telefoonfunctie; Helder beeldscherm; Multimedia mogelijkheden

Kortere bedrijfsduur accu dan eerder

Dec 2008

Consumenten review (besteproduct.nl)

Sony PSP-3000

 

Eerst een bekentenis: ik heb de psp slechts 2 weken onder handen gehad. Maar... ik ben wel iedere dag ermee bezig langer dan een uur.

Jun 2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Sony PSP-3000

 

het is een te gek ding voor de jeugtt en het is handig voor op reis.

Jan 2009

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

RWVuIG1vb2llIHRhYmxldCwgbWV0IGhhbmRpZ2UgSVItYWZzdGFuZGJlZGllbmluZyBlbiBTb255IGV4dHJhJ3MuIEFsbGVlbiBkZSBQUyBTdG9yZSBpcyBub2dzdGVlZHMgbmlldCBiZXNjaGlrYmFhciBpbiBvbnMgbGFuZCAodGVyd2lqbCBTb255IGRpdCB3ZWwgaGVlZnQgYmVsb29mZCku

Sep 2013

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

QmV6aXQgZGUgdGFibGV0IG51IGxhbmdlciBkYW4gZWVuIGphYXIuIEV2ZW4gc2xpa2tlbiBtZXQgZGUgcHJpY2UgZHJvcCBtYWFyIGFsIG1ldCBhbCB6ZWVyIHRldnJlZGVuLiBEZSBTRCBjYXJkcmVhZGVyIGlzIGlkZWFhbCB2b29yIGdlYnJ1aWsgaWNtIGNhbWVyYS4gTmEgdXBkYXRlIG5hYXIgNC4wIGlzIGRlIHRhYmxldCBoZWxlbWFhbCB0b3AsIGthbiB6aWNoIG1ldGVuIG1ldCBhbmRlcmUgKGlubWlkZGVscyBkdXVyZGVyZSkgdGFibC4uLg==

Dec 2012

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

VGFibGV0IGdla29jaHQgbWV0IHJlbnRlcHVudGVuLkdld2VsZGlnIHNjaGVycCBlbiBoZWxkZXIgYmVlbGQuIEtvc3Qgd2VsIHZlZWwgZW5lcmdpZSwgd2FudCBkZSBhY2N1IGdhYXQgZGFuIGVjaHQgbmlldCB6byBsYW5nIG1lZS4gSGVlZnQgd2VsIGdlcmVnZWxkIHByb2JsZW1lbiBtZXQgaGV0IHZlcmJpbmRlbiBtZXQgZGUgcm91dGVyLkhlcmtlbmJhYXI/

Sep 2012

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

RWVuIHRhYmxldCBkaWUgdWl0c3Rla2VuZCB3ZXJrdC4gR29lZCB2b3JtZ2VnZXZlbiwgYWxsZXMgd2Vya3QsIHZlZWwgZ2VsZCBkYXQgd2VsIG1hYXIgZGUgdGFibGV0IHplbGYgZHJhYWl0IGFscyBnZWVuIGFuZGVyLiBXSUZJIHdlcmt0IG5hYWRsb29zIGVuIHNhbWVuIG1ldCBhbmRlcmUgaGFyZHdhcmUgaW4gZGUgd29vbmtvbWVyIGNvbWJpbmVlcnQgaGlqIHVpdHN0ZWtlbmQuIEplIGthbiBkdXMgbWV0IGRlIHRhYmxldCBvb2sgZGUgdC4uLg==

Jul 2012

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

SGViIG51IGVlbiBwYWFyIHdla2VuIGRlIFRhYmxldFMuIFJlZGVuIHZvb3IgYWFuc2NoYWY6IHdlIGhlYmJlbiBhbCBlbmlnZSB0aWpkIGVlbiBpUGFkIHdlbGtlIHZha2VyIGRvb3IgZGUga2luZGVyZW4gZ2VicnVpa3Qgd29yZHQgZGFuIG1paiBsaWVmIGlzLCBkdXMgZWVuIDJkZSB0YWJsZXQgbGFnIHZvb3IgZGUgaGFuZC4gRGF0IGhldCBlZW4gYW5kcm9pZCB6b3Ugd29yZGVuIHN0b25kIHZvb3IgbWlqIHZhc3QsIGdlemllbiBtaWpuIC4uLg==

Mei 2012

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

SWsgaGViIGhldCAzMkdiLW1vZGVsIGdla29jaHQuIEhlbGUgZmlqbmUgdGFibGV0LCBnb2VkIGRvb3JkYWNodCBkZXNpZ24uIE51IHJ1aW0gZWVuIHdlZWsgaW4gYmV6aXQuIE5vZyBnZWtla2VuIG5hYXIgaVBhZCwgU2Ftc3VuZyBlbiBBc3VzLCBtYWFyIGlrIGJlbiB0b2NoIGhlZWwgYmxpaiBtZXQgZGV6ZSBrZXV6ZS4=

Apr 2012

Consumenten review (kieskeurig.be)

Sony Tablet S 16 GB / 3G / WiFi Duits model

 

TGVra2VyIGFwcGFyYWF0IG1ldCBlZW4gdW5pZWtlIHZvcm1nZXZpbmcuIEdvZWQgYmVlbGQsIGdvZWQgZ2VsdWlkLiBXaWZpIHdlcmt0IHBlcmZlY3Qu

Apr 2012

Product Specifications

Dankzij PSP kun je wanneer je wilt games, video's, muziek en foto's bekijken of beluisteren en deze met je vrienden delen. Het stijlvolle, PSP-systeem beschikt bovendien over een TV-out (tv-out) poort zodat je content op je tv kunt weergeven.

Beeldscherm

Beeldscherm:LCD
Beeldscherm, aantal kleuren:16.77 / 16.78 miljoen kleuren
Beeldschermdiagonaal:10,9 / 109.2
Beeldverhouding:16:9
Resolutie:480 x 272
Touchscreen:Nee
Tweede LCD-scherm:Nee

Design

Gaming controle functie toetsen:Thuis, Select, Start
Ingebouwde touchpad:Nee
Kleur van het product:Blauw / Lila / Rood / Roze / Wit / Zilver / Zwart

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf:5 - 35

Energie

AC invoer frequentie:50/60
AC invoer voltage:100-240
Capaciteit van de accu/batterij:1200
Energie-opslagtechnologie accu/batterij:Lithium-Ion (Li-Ion)
Frequentie:50/60
Ingangsspanning:100-240
Typisch stroomverbruik:6

Gewicht en omvang

Breedte:16,9 / 169,4 / 169.4 / 17
Diepte:1,78 / 1,86 / 18.6 / 71,4 / 71.4
Gewicht:186 / 189 / 260 / 280
Hoogte:18,4 / 18.4 / 6,86 / 7,14 / 71.4

Inhoud van de verpakking

Gebruikershandleiding:Ja
Inclusief AC-adapter:Ja
Inclusief spellen:1 / FIFA World Cup 2010 / Harry Potter and the Half-Blood Prince / Monster Hunter / Petz: My Puppy Family, Petz: My Baby Hamster / Resistance:Retribution
Meegeleverde kabels:AC / Sector
Video game meegeleverd:Ja / Nee

Multimedia

Aantal ingebouwde luidsprekers:1 / 2
Hoofdcamera resolutie (numeriek):0,3 / 0.3
Ingebouwde camera:Ja
Ingebouwde luidsprekers:Ja
Ingebouwde microfoon:Ja
Ondersteund audioformaat:AC3, LPCM, MP3 / MP3, MP4, WAV, WMA / MP3, PCM / MP3,PCM
Ondersteund beeldformaat:BMP, GIF, JPEG XR, PNG, TIF / JPG
Ondersteunde videoformaten:AVCHD, H.264, MPEG4 / AVCHD,H.264,MPEG4 / AVI, H.264, MP4, MPEG4 / AVI, H.264, MPEG4 / H.264 / H.264, MPEG4

Netwerk

Bluetooth:Nee
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standaarden:802.11b / 802.11g

Opslagmedia

Compatibele geheugenkaarten:MS Duo / MS PRO Duo
Geïntegreerde geheugenkaartlezer:Ja
Ingebouwde optical-drive:Ja

Overige specificaties

Video uit:1 / Y

Poorten & interfaces

Aansluiting voor netstroomadapter:Ja
Hoofdtelefoonuitgangen:1
Microfoon, line-in ingang:Ja
USB:Ja
USB-poort:Ja
USB-versie:2.0

Prestatie

Intern geheugen:32
Platform:PlayStation Portable (PSP)
Processormodel:PSP CPU
Type processor:PSP CPU