Sony PS4 Slim 500 GB FIFA 17 Multiplayer bundel

Sony PS4 Slim 500 GB FIFA 17 Multiplayer bundel
alaScore 89

177 reviews

Aug 2018

We hebben 177 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Gebruikers met 93/100. De gemiddelde review datum is 2017-03-08. We hebben deze reviews vergeleken met 145666 reviews van andere Game Consoles. De alaScore™ voor dit product is 89/100 = Zeer Goed. Laatste update: 2018-08-14.

Review analyse

(Gebaseerd op 177 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 177 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prachtig!”

 

Heel tof en krachtig! Een echte aanrader voor elke gamer! Van pro tot beginneling!

Stiller dan de vorige! ; Heel snel zonder haperingen! ; Makkelijk in gebruik!

Als je nog geen spel hebt misschien beter om een bundel te kopen!

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed product wat garant staat voor veel spelplezier”

 

Goed product, mooi design. Echt een aanrader. Besteld via Coolblue supersnelle levering en maken waar wat ze beloven.

Mooi design ; Stabiel

Account instellingen mag eenvoudiger

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“leuk , een aanrader !”

 

het product bevalt mij omdat je er meerdere dingen op kan doen niet alleen games spelen maar ook Blu-ray dvd's met geweldig mooi beeld.

niet te groot ; makkelijk aansluitbaar ; dvd blu-ray

batterij snel leeg van consul

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel fijne console”

 

Perfect voor als je geen 4K games wilt spelen

Heeft mooi design (compact) ; Mooie graphics ; Veel keuzen voor games ; Zaterdagavond 21.00 uur besteld en zondag al in huis!

Nog geen ssd (lange laadtijden bij sommige games)

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super makkelijk en geweldig”

 

Gewoon een super tof apparaat

Super snel ; Fantastische graphics ; Super toffe games

Niet backwards compatible

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super blij meter snelle levering van cool blue.”

 

PS4 bevalt uitstekend!!

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik ben zeer te vreden”

 

Het is klein past overal, heeft veel mogelijkheden

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tevreden”

 

Mooie compacte console

Snel ; Klein ; Goedkoop

PlayStation plus

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“De PS4 lost mijn verwachtingen in.”

 

Aangekocht ter vervanging van mijn oude playstation 3. Werkt een stuk sneller en stiller. Ik gebruik hem vooral als Bluray-speler en om netflix te bekijken op mijn tv. Zeer vlotte levering door Coolblue.

Mooi Design ; Stil ; Snelheid

Slechts 1 controller ; Geen spel meegeleverd

Jul 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“PS4 = TOP, klantvriendelieid Cool Blue, niet te verslaan!”

 

voor allebei mijn zonen eentje besteld bij coolblue, ze zijn er niet van weg te krijgen/

mooi design ; snel

Jul 2017