Sony PlayStation 4 Pro

alaTest heeft 2297 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony PlayStation 4 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prijs, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Sony PlayStation 4 Pro een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 2297 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 714 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1595)

Expert review door: Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Sony Playstation 4 Pro game console

 

Sony PS4 Pro game console te koop in Nederland : Nieuwe PS4 Pro console van Sony biedt verbeterde game-ervaring. Sony Interactive Entertainment Europe introduceert de PlayStation 4 Pro (PS4 Pro), een high-end game console welke ondersteuning biedt voor...

De Sony PS4 Pro zal beschikbaar zijn naast de reguliere PS4 en biedt consumenten meer keuze. Gamers kunnen elke PS4-game op zowel de PS4 Pro als de reguliere PS4 spelen. PlayStation VR is te gebruiken met beide systemen. De gebruikersinterface is...

Nov 2016

Expert review door: Wesley Akkerman (homecinemamagazine.nl)

Review: Sony PlayStation 4 Pro

 

In deze recensie kijken we uitgebreid naar de Sony PlayStation 4 Pro, de vernieuwde versie van de Sony PlayStation 4.

Meest krachtige spelcomputer van dit moment

Geen 4K Blu-ray-speler

Mocht je al een PlayStation 4 hebben, dan hoef je dus niet meteen naar de winkel te rennen om een Sony PlayStation 4 Pro aan te schaffen. Ook niet zozeer wanneer je al in het bezit bent van een 4K-televisie. Je krijgt immers geen toegang tot nieuwe...

Dec 2016

Consumenten review door: Maring (coolblue.nl)

“Absolute aanrader!”

 

Hoewel het apparaat veel WiFi-signaal verbruikt indien je geen kabel er in stopt gebruikt en de controller snel leeg is (of ik game teveel

Makkelijk te installeren ; Ook handig voor Netflix e.d. ; Licht design

Controller raakt snel leeg ; Verbruikt veel WiFi-signaal

Nov 2017

Consumenten review door: Sjazzel (bol.com)

Aanrader voor de feestdagen

 

Perfect voor de feest dagen

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Nov 2017

Consumenten review door: Maring (coolblue.nl)

“Absolute aanrader!”

 

Hoewel het apparaat veel WiFi-signaal verbruikt indien je geen kabel er in stopt gebruikt en de controller snel leeg is (of ik game teveel

Makkelijk te installeren ; Ook handig voor Netflix e.d. ; Licht design

Controller raakt snel leeg ; Verbruikt veel WiFi-signaal

Nov 2017

Consumenten review door: jempie2468 (bol.com)

super

 

leuke bezigheid

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

prijzig

Nov 2017

Consumenten review door: Maring (coolblue.nl)

“Absolute aanrader!”

 

Hoewel het apparaat veel WiFi-signaal verbruikt indien je geen kabel er in stopt gebruikt en de controller snel leeg is (of ik game teveel

Makkelijk te installeren ; Ook handig voor Netflix e.d. ; Licht design

Controller raakt snel leeg ; Verbruikt veel WiFi-signaal

Nov 2017

Consumenten review door: Maring (coolblue.nl)

“Absolute aanrader!”

 

Hoewel het apparaat veel WiFi-signaal verbruikt indien je geen kabel er in stopt gebruikt en de controller snel leeg is (of ik game teveel

Makkelijk te installeren ; Ook handig voor Netflix e.d. ; Licht design

Controller raakt snel leeg ; Verbruikt veel WiFi-signaal

Nov 2017

Consumenten review door: Patrick H. (coolblue.nl)

“ook nu nog een goede aankoop”

 

Qua platform is het bijna een tweede computer, alleen natuurlijk met zijn beperkingen. Goed geschikt voor samenspelen met vrienden met een microfoon (die erbij in zit begrepen).

goedkope bundel ; installatie makkelijk ; multimediaplatform

design niet bijzonder

Nov 2017

Consumenten review door: Patrick H. (coolblue.nl)

“ook nu nog een goede aankoop”

 

Qua platform is het bijna een tweede computer, alleen natuurlijk met zijn beperkingen. Goed geschikt voor samenspelen met vrienden met een microfoon (die erbij in zit begrepen).

goedkope bundel ; installatie makkelijk ; multimediaplatform

design niet bijzonder

Nov 2017

Product Specifications

Design

Kleur van het product:Zwart

Energie

AC invoer frequentie:50/60
AC invoer voltage:100
Netvoeding:300 / 310
Typisch stroomverbruik:310

Gewicht en omvang

Breedte:295
Diepte:327
Gewicht:3,3
Hoogte:55

Inhoud van de verpakking

Aantal gamepads meegeleverd:1
Inclusief headset:Ja
Meegeleverde kabels:Sector, HDMI, USB
Video game meegeleverd:Nee

Netwerk

Bluetooth:Ja
Bluetooth-versie:4.0 LE
Ethernet LAN:Ja
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden:10,100,1000
Wi-Fi:Ja
Wi-Fi-standaarden:IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n / IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

Opslagmedia

Geïntegreerde geheugenkaartlezer:Nee
Ingebouwde optical-drive:Ja
Interne opslagcapaciteit:1000
Opslagmedia:HDD
Soort optische drive:Blu-Ray/DVD

Overige specificaties

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten:1
Ondersteunde grafische resoluties:3840 x 2160

Poorten & interfaces

Aansluiting voor netstroomadapter:Ja
Aantal HDMI-poorten:1
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A:3
Digitale audio, optische uitgang:1

Prestatie

Grafische adapter, soort geheugen:GDDR5
Grafische processor:AMD Radeon
Intern geheugen:8000 / 8196
Intern geheugentype:GDDR5
Platform:PlayStation 4 / PlayStation 4 Pro
Processormodel:AMD Jaguar
Temperatuur, in bedrijf:5 - 35