Silent Hill: Homecoming

alaTest heeft 107 reviews verzameld en geanalyseerd voor Silent Hill: Homecoming. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs

draagbaarheid, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Silent Hill: Homecoming een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 107 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (106)

Expert review door : Sven Schaap (tweakers.net)

Review: Silent Hill - Homecoming

 

Hoewel het veel langer lijkt, is er slechts tien jaar verstreken sinds de eerste Silent Hill-game op de PlayStation werd uitgebracht. Drie jaar eerder had ontwikkelaar Capcom met de game Resident Evil het 'survival-horrorgenre' in het leven geroepen,...

Silent Hill Homecoming doet veel dingen goed. Grafisch is alles goed verzorgd, de controls zijn beter uitgewerkt dan voorheen en het verhaal is intrigerend en toegankelijk. Fans mogen opgelucht ademhalen en eventuele nieuwkomers kunnen gerust...

Feb 2009