Nintendo WII + Mario KART

alaTest heeft 86 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nintendo WII + Mario KART. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de connectiviteit. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, betrouwbaarheid

connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Nintendo WII + Mario KART een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 86 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (83)

Consumenten review (bol.com)

perfect!!!

 

ik heb de wii ook gekocht. hier heb je veel te doen. mario kart wii is echt het toppunt!!! race met alle characters hier: baby mario baby peach baby luigi baby daisy mario luigi peach daisy toad toadette koopa troopa dry bones yoshi birdo diddy kong...

"Fantastisch geluid" , "Snel te leren" , "Uitdagend" , "Fraaie graphics"

"je hebt wel snel de personages behalve mii"

Jul 2011

Consumenten review (bol.com)

Kom aan je beweging toe zonder hard te zweten!!

 

De Nintendo Wii is echt een revolutie op het gebied van op TV aansluitbare spelconsoles. Het mooiste is wel dat je niet versufd en onderuitgezakt met een zak chips op de bank hoeft te zitten, maar dat je de meeste spellen actief bewegend kan spelen....

"Je raakt niet uitgespeeld" , "Fantastisch geluid" , "Snel te leren" , "Uitdagend" , "Fraaie graphics" , "volledig nederlandstalig" , "internet optie" , "fantastische nieuwe gameplay"

Jun 2011

Consumenten review (bol.com)

leuke spelcomputer

 

leuk om mee te spelen en nieuwe ervaringen op te deon games zijn er voor alle leeftijden

"Snel te leren"

"Saaie gameplay"

Jun 2011