Microsoft Xbox One Forza Horizon 3 Hot Wheels Bundel

Microsoft Xbox One Forza Horizon 3 Hot Wheels Bundel
alaScore 89

90 reviews

Aug 2018

alaTest heeft 90 reviews verzameld en geanalyseerd voor Microsoft Xbox One Forza Horizon 3 Hot Wheels Bundel. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Microsoft Xbox One Forza Horizon 3 Hot Wheels Bundel een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 90 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 90 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Altijd al Xbox speler geweest even over gestapt na de ps4 maar uiteindelijk toch veel meer met Xbox

Mooi desing ; Stil ; Snel

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel blij mee!”

 

Doet wat-ie moet doen. Nog geen nieuw beeldscherm gekocht, maar zelfs op een oude pc-monitor zijn de graphics scherp. Leuk dat je ook kunt netflixen e.d. Besef wel dat je eigenlijk vastzit aan een abonnement, wil je bepaalde spellen kunnen spelen.

Extra intern geheugen t.o.v. Reguliere versie ; Compact design ; Goede prijs

Laadt langzaam na invoeren gegevens (1e keer) ; Alleen in wit

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super product, precies wat ik ervan verwachtte”

 

Geweldig product, gebruiksvriendelijk en mooi ontwerp

geen

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“De geweldige prijs die coolblue aanbiedt kan je hem niet le”

 

Supertoestel! Ik heb hem een maand en het bevalt mij enorm! Nog nooit een xbox gehad, maar het is het zeker waard! Bedankt coolblue voor de geweldige service!

Super toestel ; Mooie kleur

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima”

 

Prima

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima aankoop, echt geen spijt”

 

Mijn zoon vermaakt zich er super mee.

Kan er ook films op kijken ; Kan er veel tijd mee kwijt maken ; Spellen lijken best realistisch

Niet heel goedkoop ; Lastig om een account aan te maken

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Leuke console voor wienig”

 

Hij bevalt wel goed. Leuk spel dat er bij zit! Goedkoop vergeleken met andere consoles. alleen jammer dat er geen oplaad kabel voor de controller bij zit waardoor je best vaak de batterijen moet vervangen. En het soms vast hangen van de game is...

goedkoop ; fijne controller ; plug and play

menu is niet overzichtelijk ; hangt soms vast ; geen oplaad kabel in het pakket

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super aankoop, zeker een aanrader!”

 

Hij bevalt zeer goed, compacter en sneller in alles in vergelijking met zijn voorganger.

Sneller dan zijn voorganger ; Hij is kleiner dan zijn voorganger ; Minder lawaai. En de witte kleur natuurlijk.

Geen minpunten tot nu toe

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top appaeraat!”

 

Mooi en snel!

snel

geen

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

De Xbox one S is echt een super aanrader

Makkelijk instaleerbaar ; HDMI heeft kwaliteit zoals 4K als je geen 4K hebt

Meegeleerveder spel duurt lang voor het geïnstalleerd is

Dec 2017