Mad Catz MOJO

Mad Catz MOJO
alaScore 89

31 reviews

Mei 2018

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Mad Catz MOJO. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak.

prijs

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Mad Catz MOJO een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Consumenten review (tweakers.net)

MadCatz M.O.J.O. Micro-Console for Android Zwart

 

Goede microconsole, gekocht om mijn games te streamen vanaf mijn pc met LimeLight en dit werkt heel goed.

Goede bouwkwaliteit ; Snel genoeg voor moderne Games

Voordat je er goed mee aan de slag kunt moet je zelf veel stappen ondernemen ; Geen officiële Android updates sinds 4.2

Binnenkort komt Razer met zijn eigen microconsole, de Snapdragon 805 die ze daarvoor gaan gebruiken levert betere prestaties in vergelijking met de Tegra 4 en lijkt evenveel te gaan kosten. Dus de MOJO wordt nog minder duur of uitgeconcureerd.

Mar 2015

Consumenten review (bol.com)

mad catz mojo

 

het is een super leuk ding en er zit best wat kracht achter, helaas is de support vannuit mad catz behoorlijk slecht en weet niemand waar die mee bezig is waardoor mijn mojo nu al dik een week weer bij bol.com ligt omdat die al zo snel kapot is gegaan....

Jun 2014