Gigaset A415

alaTest heeft 579 reviews verzameld en geanalyseerd voor Gigaset A415. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Draadloze Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prijs, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Draadloze Telefoons krijgt de Gigaset A415 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 579 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (574)

Consumenten review (besteproduct.nl)

Gigaset A415

 

Gewoon goed toestel wanneer je geen bijzondere eisen stelt zoals antwoordapparaat e.d. 100 nrs, handsfree. Heel duidelijk scherm. Instellingen en programmeren van nummers lukte volledig zonder gebruiksaanwijzing. Ik ben er dik tevreden mee.

Mei 2015

Consumenten review (bol.com)

goede telefoon

 

Heb deze bestelt voor mijn moeder. Gebruikersgemak is heel goed en ook het geluid is super. Ze zei nog nooit zo'n makkelijke en duidelijke telefoon gehad te hebben

Feb 2015

Consumenten review (bol.com)

Zeer gebruikersvriendelijke gigaset

 

Heb deze gigaset nu een paar weken in huis en hij bevalt uitstekend. Het toestel is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik

"Goede kwaliteit" , "Heldere display" , "Gebruiksvriendelijk"

Dec 2014

Consumenten review (bol.com)

Perfect

 

Heel fijn set. Vlot geïnstalleerd. Lekker in de hand. Veel mogelijkheden. Mooi geluid. Alles instelbaar. Ik mis niets. Heel erg aanbevolen.

"Goede kwaliteit" , "Heldere display" , "Vele gebruiksmogelijkheden" , "Gebruiksvriendelijk" , "Fraai design"

"niets ontdekt"

Aug 2014

Consumenten review (bol.com)

Super set!

 

Onze vorige set was telkens heel snel leeg en daarom hebben wij voor een nieuwe set gekozen. We hadden hiervoor een panasonic en zijn na wat zoeken op deze set uitgekomen. We hebben hem inmiddels een paar weken in bezit en zijn er erg blij mee. De...

"Goede kwaliteit" , "Heldere display" , "Gebruiksvriendelijk" , "Fraai design"

Jun 2014