Xiaomi Yi

Xiaomi Yi
alaScore 90

684 reviews

Jun 2018

  • Negatief

alaTest heeft 684 reviews verzameld en geanalyseerd voor Xiaomi Yi. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen de prijs zeer.

afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Xiaomi Yi een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 684 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (670)

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

Erg goed alternatief voor een GoPro. Spotgoedkoop, maar toch verdomd goed beeld. Accessoires zijn ruim beschikbaar vanwege dezelfde afmetingen. Software laat wat te wensen over. Jammer dat er geen bluetooth op zit, dit is een stuk energiezuiniger dan...

Prijs ; Goede beeldkwaliteit ; Zelfde formfactor als GoPro, dus accessoires ruim beschikbaar

Software ; Alleen WiFi, geen bluetooth

Jun 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

Uitstekende foto kwaliteit en video kwaliteit. Echter lasting te bedienen door het ontbreken van een LCD op de achterkant. Je kan dan maar lastig zien wat je doet.

Foto kwaliteit ; Video kwaliteit ; duurzaamheid ; Goede App. ; Compact & lichtgewicht. ; Goede Sony sensor ; Goede lens

GEEN LCD !!! ; Lastig bedienen ivm geen LCD. ; Lens steekt uit voorbij plastic ! ; 99 euro te duur ivm geen LCD. ; In zonlicht leds niet zichtbaar.

Apr 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

Voor €63 uit China gehaald. Leuk cameraatje en qua beeld iets beter dan een GoPro hero die het dubbele kost. Lens was qua focus beroerd afgesteld en beeld heb ik wat moeten tweaken. Klein en prima gebouwd, wit is ook leuk an de app werkt goed via WiFi.

Goedkoop! ; Prima IQ voor het geld ; App werkt op dit moment prima, was in het begin wat brak ; Tweakbaar met config files op SD en chinese gadgets voor de cam. ; Mooi, strak wit met blauwe led-ring ; Klein, compact ; Makkelijk te bedienen

Geen case of accessoires meegeleverd ; Lens zelf moeten stellen voor goede focus. ; Heeft qua beeld ook wat tweaks nodig voor optimaal gebruik

Nov 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

De xiaomi yi is volgens mijn mening een leuke sportcamera die voor een kleine prijs veel mogelijkheden bied.

Goede kwaliteit ; Fijne app ; Ziet er mooi uit ; Accu is vervangbaar ; Makkelijk te gebruiken

Redelijke accu +/- 1 à 1.5 uur filmen ; Wordt snel warm ; Iets zwaarder dan een gemiddelde sportcamera

Apr 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

De xiaomi yi is volgens mijn mening een leuke sportcamera die voor een kleine prijs veel mogelijkheden bied.

Goede kwaliteit ; Fijne app ; Ziet er mooi uit ; Accu is vervangbaar ; Makkelijk te gebruiken

Redelijke accu +/- 1 à 1.5 uur filmen ; Wordt snel warm ; Iets zwaarder dan een gemiddelde sportcamera

Apr 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

De Xiaomi Yi is a nice and sleek camera. It takes beautifull pictures and shoots excellent videos. Its better then my GoPro Hero 3. And its a bang for your buck! Cheap and good. http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html?wid=1 NOTE: Shop at...

Excellent Pictures ; Good Videos ; Good and Simple App ; Sony Sensor

Battery Life ; Long Bootup

Jan 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

prima camera voor een concurrerende prijs! filmt en schiet foto's in hoge kwaliteit, maar in donker stuk minder detail. accu zou beter kunnen, maar voor deze prijs mag je niet klagen.

1920/60fps ; 16mp ; Yi Camera app

accuduur ; lastig fotograferen in donker

Okt 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

Zocht een goedkope, degelijke "Gopro-kloon" en op basis van reviews de Xiaomi Yi bij Banggood besteld. Heb de bekende lens tweak wel moeten uitvoeren. De Yi is degelijk gebouwd, eenvoudig in gebruik en de kwaliteit van de foto's/films is goed te...

prijs ; degelijke bouw ; eenvoudig in gebruik ; voldoende accessoires beschikbaar

wifi wil nog eens wegvallen

Aug 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

De Xiaomi Yi Cam is een perfecte action cam voor beginners. De kwaliteit zoals we gewend zijn van Xiaomi. Simpel, degelijk maar een esthetisch stukje vakwerk.

Uniek & esthetisch ontwerp ; Goede 16MP Sony Beeldsensor ; Batterijcapiciteit ; Mooie 60fps & 120fps ; Wifi & Bluetooth ; Licht in gewicht ; Makkelijk te bedienen

Geen onboard scherm ; Lange opstarttijd i.c.m. de wifi ; Geen accessoires bijgeleverd ; Geen waterproof case bijgeleverd ; Geen beeldstabilisatie

Apr 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Xiaomi Yi Sport Camera Wit

 

De Xiaomi Yi Cam is een perfecte action cam voor beginners. De kwaliteit zoals we gewend zijn van Xiaomi. Simpel, degelijk maar een esthetisch stukje vakwerk.

Uniek & esthetisch ontwerp ; Goede 16MP Sony Beeldsensor ; Batterijcapiciteit ; Mooie 60fps & 120fps ; Wifi & Bluetooth ; Licht in gewicht ; Makkelijk te bedienen

Geen onboard scherm ; Lange opstarttijd i.c.m. de wifi ; Geen accessoires bijgeleverd ; Geen waterproof case bijgeleverd ; Geen beeldstabilisatie

Al sinds het begin van Xiaomi ben ik fan. Fan van hun producten, hun eenvoud en de prijs/kwaliteit verhouding. Nu had Xiaomi begin maart ‘15 een action camera aangekondigd. Ik ben regelmatig in Thailand te vinden en vond dat een goed excuus om deze Yi...

Apr 2015
1
2