Pentax KP

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Pentax KP. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. Het scherm is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, prestaties, scherm, beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Pentax KP een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Pentax KP test foto's

 

Pentax KP digitale SLR camera : Ricoh heeft een nieuwe Pentax digitale spiegelreflexcamera gelanceerd. De Pentax KP is compact en slank vormgegeven en uitgerust met geavanceerde functies. De camera beschikt over een waterdichte en stofbestendige...

Pentax heeft een aantal test foto's gepubliceerd om de beeldkwaliteit van deze camera te kunnen beoordelen. Klik op de link onder de foto om de originele test foto te downloaden. Zodra wij een Pentax KP review exemplaar ontvangen zullen we deze...

Jan 2017