Nikon D810A

alaTest heeft 71 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nikon D810A. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prestaties bij weinig licht. De sluiter is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, afwerking, sluiter

prijs, afmetingen, opslag, draagbaarheid, weinig licht

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Nikon D810A een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle Nikon Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 71 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (70)

Expert review door : Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Nikon D810A

 

Nikon D810A D-SLR camera voor Astrofotografie : Nikon introduceert met trots een de eerste FX-formaat D-SLR die speciaal is ontworpen voor astrofotografie. Met een scala aan unieke functies legt deze digitale SLR camera indrukwekkende beelden van 36,3...

De Nikon D810 body heeft een verkoop prijs van €3799,- inclusief BTW. De astrocamera is vanaf eind mei 2015 in Nederland te koop. Zodra wij op de redactie over een test exemplaar beschikken zullen wij deze nieuwe D-SLR camera onderwerpen aan een...

Feb 2015