MSI Aegis 3

MSI Aegis 3
alaScore 93

35 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor MSI Aegis 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Desktop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de MSI Aegis 3 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 23 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Consumenten review door: Jens (coolblue.nl)

“Perfect, geen problemen !”

 

Dik in orde !

Jan 2018

Consumenten review door: sven boeve (coolblue.nl)

“heel cool”

 

ik vind het en top pc

Jan 2018

Consumenten review door: Kristien99 (bol.com)

Defect na 5 maanden

 

Ik heb dit toestel in juli gekocht en in december deed hij van 1 op andere moment niks meer. Nu reeds 3,5 week op aan het wachten en nog steeds geen nieuws. Héél erg teleurgesteld !

Jan 2018

Consumenten review door: Kristien99 (bol.com)

Defect na 5 maanden

 

Ik heb dit toestel in juli gekocht en in december deed hij van 1 op andere moment niks meer. Nu reeds 3,5 week op aan het wachten en nog steeds geen nieuws. Héél erg teleurgesteld !

Jan 2018

Consumenten review door: nuno (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Ik zou hem aanraden aan gamers

Lichten zijn geweldig ; Headset en muis erbij zijn geweldig ; Snelle opstart

Moederbord kan heeft geen lampen ; Geen toetsenbord erbij

Jan 2018

Consumenten review door: Rikus van Adrichem (coolblue.nl)

“Een goede pc voor o.a. gamen met een uniek design.”

 

Omdat mijn oude desktop aan vervanging toe was, heb ik deze gekocht. Ik had de Aegis-lijn van MSi al een tijdje op het oog. Persoonlijk vind ik het unieke design, in combinatie met de RGB-verlichting, geweldig. Je houd er van of niet. Met de...

Mooi design ; Supersnel ; RGB

Voeding misschien lastig te upgraden.

Dec 2017

Consumenten review door: Vandelook Paul (coolblue.nl)

“Degelijk product,”

 

complete PC.

Krappe behuizing

Dec 2017

Consumenten review door: Hayabusa1 (bol.com)

MSI is een top merk made in de usa

 

Dit is een top game desktop,ik ben er heel tevreden over,zeker een aanrader

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review door: Daems Danny (coolblue.nl)

“geweldig”

 

wij hebben de 1080 versie maar is een heel compact model die alles in max resolutie draait zeker een aanrader.

alles max in games ; mooi die lichten ; compact

Nov 2017

Consumenten review door: jozi3 (bol.com)

top pc

 

geweldige game pc top

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Okt 2017