MSI Aegis 3

MSI Aegis 3
alaScore 93

35 reviews

Apr 2018

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor MSI Aegis 3. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, vormgeving, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de MSI Aegis 3 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 22 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect, geen problemen !”

 

Dik in orde !

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“heel cool”

 

ik vind het en top pc

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Defect na 5 maanden

 

Ik heb dit toestel in juli gekocht en in december deed hij van 1 op andere moment niks meer. Nu reeds 3,5 week op aan het wachten en nog steeds geen nieuws. Héél erg teleurgesteld !

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Ik zou hem aanraden aan gamers

Lichten zijn geweldig ; Headset en muis erbij zijn geweldig ; Snelle opstart

Moederbord kan heeft geen lampen ; Geen toetsenbord erbij

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een goede pc voor o.a. gamen met een uniek design.”

 

Omdat mijn oude desktop aan vervanging toe was, heb ik deze gekocht. Ik had de Aegis-lijn van MSi al een tijdje op het oog. Persoonlijk vind ik het unieke design, in combinatie met de RGB-verlichting, geweldig. Je houd er van of niet. Met de...

Mooi design ; Supersnel ; RGB

Voeding misschien lastig te upgraden.

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Degelijk product,”

 

complete PC.

Krappe behuizing

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

MSI is een top merk made in de usa

 

Dit is een top game desktop,ik ben er heel tevreden over,zeker een aanrader

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“geweldig”

 

wij hebben de 1080 versie maar is een heel compact model die alles in max resolutie draait zeker een aanrader.

alles max in games ; mooi die lichten ; compact

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

top pc

 

geweldige game pc top

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Blikvanger maar met matige prestaties.”

 

ik had beter verwacht voor een pc van 1699 €.Dvd brander werkt niet goed en is zeer fragiel.tot2maal F1 2017gebrobeert telkens een foutmelding. Gelukkig had ik nog een externe dvd brander en daarmee ging het wel.Ook is U.S.B 3 is traag,max 60 a 95 mb...

snel ; leds ; model ; snel opstarten

dvd brander ; usb 3 traag

Sep 2017