Apple iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)

Apple iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)
alaScore 99

64 reviews

Sep 2017

alaTest heeft 64 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Desktop Computers. Reviewers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De vormgeving is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Apple iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) een alaScore™ van 99/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 64 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 55 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Consumenten review door: yke kooistra (coolblue.nl)

“Ga zo door !!”

 

paar dagen in huis, niet achter weg te slaan !!!

Aug 2017

Consumenten review door: Sjoerd Visser (coolblue.nl)

“Als je een”

 

Erg fijne computer. Los van het feit dat een iMac super staat in je interieur, zijn ze snel en vooral erg stabiel. Belangrijk wanneer je dagelijks er op moet werken! Daarnaast is een 5k retina scherm echt geweldig voor grafisch werk. De iMac was keurig...

Aug 2017

Consumenten review door: Gerard de Kok (coolblue.nl)

“De iMac is de beste computer die je kan kopen”

 

Het is gewoon een hele fijne computer. Ik gebruik de iMac voor mijn werk (documenten bewerken, email, etc.) en voor fotobewerking (privé). Voor beide taken is dit gewoon een ideaal apparaat.

Werkt perfect samen met al je andere apple apparaten ; 27inch scherm is fantastisch

te weinig geheugen, uitgebreid naar 24GB en nu razendsnel

Jul 2017

Consumenten review door: Nicolle (coolblue.nl)

“Geweldige beeldkwaliteit en top gebruikersgemak”

 

Bevalt me prima omdat het ontzettend handig is in gebruik, een top beeldkwaliteit heeft en de meegeleverde software vele voordelen biedt.

Haarscherp beeld met prachtige kleuren ; Makkelijk in gebruik ; Siri nu ook op deze computer

Geen ; Geen ; Geen

Jul 2017

Consumenten review door: Rutger Jan Bredewold (coolblue.nl)

“top machine”

 

We werken al vanaf de jaren negentig vorige eeuw met Apple het is betrouwbaar, ziet er mooi uit, doet wat het beloofd nadeel het is duur en de service is na een aantal jaren Mwah. Jammer eigenlijk want je word toch erg blij van hun spullen.

werkt eenvoudig ; Is super snel ; is vertrouwd

alles is duur ; niet alle software is mee ontwikkeld ; maar net anders dus erg opletten in het begin

Jun 2017

Consumenten review door: Ivo Fischer (coolblue.nl)

“positief”

 

Een zeer prettige computer in gebruik, extra verrast door de oplaadbare muis en toetsenbord doe worden mee geleverd

Snel ; Handzaam ; Zeer helder beeld

Prijzig

Mei 2017

Consumenten review door: Hein Vlietstra (coolblue.nl)

“Aanschaf is prijzig, maar is het zeker waard”

 

Zoals je mag verwachten van Apple een super scherm, mooie prestaties

Apr 2017

Consumenten review door: Hein Vlietstra (coolblue.nl)

“Met deze aanschaf kan”

 

Super groot scherm en de helderheid is erg fijn.

Apr 2017

Consumenten review door: Tanja De Vries (coolblue.nl)

“lekker nieuw en mooie vormgeving”

 

lekker nieuw, mooie vormgeving

Apr 2017

Consumenten review door: J C (coolblue.nl)

“Goed apparaat , jammer na 5 jaar al re oud.”

 

Nu 5,5 jaar in mijn bezit en altijd zeer tevreden geweest , tot nu toe . Kan geen sommige websites niet meer openen , Google Chrome ondersteunt de oudere versie niet meer omdat de I-Mac te oud schijnt te zijn , zeer jammer .

Super Computer ; Snel ; Makkelijk mee te werken ; Mooi design

Up-Dates ; Al snel te OUD

Apr 2017