XCOM: Enemy Unknown- PC

XCOM: Enemy Unknown- PC
alaScore 93

36 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 36 reviews verzameld en geanalyseerd voor XCOM: Enemy Unknown- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer.

vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de XCOM: Enemy Unknown- PC een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 36 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (13% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (87% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (35)

Expert review door : Paul Hulsebosch (tweakers.net)

E3: Xcom: Enemy Unknown

 

Er zijn niet zoveel mensen van wie de naam aan een game wordt verbonden. Gears of War heet niet Cliff Bleszinski's Gears of War en Fable staat niet bekend als Peter Molyneux' Fable, hoewel de ego's van de beide heren er toch groot genoeg voor zijn. De...

Naast het militaire deel van de game is er dus ook een min of meer politieke component. Je verdient geld met het succesvol afronden van missies en moet die middelen zo nuttig mogelijk besteden. Op de lange termijn is het zinnig om te sparen voor een...

Jun 2012