World of Warcraft: Mists of Pandaria

alaTest heeft 384 reviews verzameld en geanalyseerd voor World of Warcraft: Mists of Pandaria. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de gameplay. Het verhaal is ook indrukwekkend.

vormgeving, verhaal, prijs, gebruiksvriendelijkheid

afmetingen, gameplay

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de World of Warcraft: Mists of Pandaria een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 384 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (383)

Expert review door : Michael.Cox (9lives.be)

World of Warcraft: Mists of Pandaria

 

Het begon ooit als een aprilgrap, maar langzaamaan werd het duidelijk dat er potentieel zat in die lieve beertjes die ondertussen als Pandaren door het leven gaan. De Europese servers van World of Warcraft zijn op zich sinds februari 2005 online....