Warhammer 40,000: Dawn of War -- Game of the Year (PC)

alaTest heeft 115 reviews verzameld en geanalyseerd voor Warhammer 40,000: Dawn of War -- Game of the Year (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen de single player zeer maar velen zijn minder positief over het verhaal. De gameplay is ook indrukwekkend.

graphics, betrouwbaarheid, prijs, gameplay, single player

verhaal, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Warhammer 40,000: Dawn of War -- Game of the Year (PC) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 115 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (114)

Expert review door : SaTo (9lives.be)

Warhammer 40.000: Space Marine

 

Warhammer 40K: Space Marine' doet de harten van vele gamers al langer slaan. De Canadese ontwikkelaar Relic Entertainment behaalde al eerder haar sporen in het omzetten van de wereldberoemde card-&boardgames naar puike real time strategy-titels. Voor...