Trine (PC)

alaTest heeft 84 reviews verzameld en geanalyseerd voor Trine (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar hebben twijfels over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

verhaal, gameplay, graphics, actie, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Trine (PC) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 84 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (83)

Expert review door : lapino (9lives.be)

Trine

 

2009 lijkt wel het jaar te worden van remakes en het opwaarderen van vergeten genres. Zo is ook het platformgenre aan een stevige opmars bezig. Niet in het minst door de populariteit van originele games zoals Little Big Planet. Trine surft mee op de...

Prachtige graphics en geluid ; Zeer leuke en innovatieve gameplay ; Redelijke systeemeisen ; Geen seconde verveling

Misschien net iets te kort ; Ietwat makkelijk ; Laatste level veel te frustrerend

Ik kan nietanders besluiten dan dat Trine een spel is dat elke pc gamer toch eens moetgespeeld hebben. In zijn genre is het zowel visueel als auditief een absolutetopgame, de gameplay is zeer verfrissend en het spel wordt, misschien mede doorde korte...

Jul 2009