Transformers: Fall of Cybertron- PC

Transformers: Fall of Cybertron- PC
alaScore 90

19 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor Transformers: Fall of Cybertron- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers hebben twijfels over de multi player

single player, multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Transformers: Fall of Cybertron- PC een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (75% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (25% van de reviews)
Toon alle 3 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (18)

Expert review door : Niels Jani (eurogamer.nl)

Transformers: Fall of Cybertron Review

 

In deze review van Transformers: Fall of Cybertron kom je alles te weten over de spelkwaliteit van de laatste momenten van de robots op hun thuisplaneet.

Het uiteindelijke verdict voor deze game was zeer moeilijk op te stellen. We hadden op elk punt wel iets aan te merken, maar niets weegt echt genoeg door om het spel een lage score te geven. Toch hadden we net iets meer verwacht van de studio die ons...

Aug 2012