Thrustmaster T150 RS Pro

Thrustmaster T150 RS Pro
alaScore 96

25 reviews

Jul 2018

  • Positief

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd voor Thrustmaster T150 RS Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers hebben twijfels over de prijs.

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Thrustmaster T150 RS Pro een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 24 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed racestuur met force feedback voor schapelijke prijs”

 

Een zeer goed racestuur met force feedback voor een schapelijk prijs, zijn geld meer dan waard. Aansluiten en spelen, op F1 2017 werkt deze uitstekend.

Reageert zeer goed ; Force feedback is duidelijk ; Plug and play

Moet wel vast gezet wordn ; Stroomdraad had wat langer gemogen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product”

 

Het stuur voelt echt aan als je in een race auto zit, ik race zelf ook met een auto op het circuit. Het stuur maakt de games die je er mee speelt veel realistischer

Voelt echt aan als een raceauto stuur ; Mooi design ; Veel opties ; Kalibreert zichzelf

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product voor goede prijs”

 

Makkelijk op te zetten, je moet wel de software downloaden van de Thrustmaster site als je deze voor pc wil gebruiken, dit staat niet aangegeven. Werkt heel erg goed en ook met het pro pedalenset maak je het echt compleet en realistisch. Voor...

Degelijke kwaliteit ; Goede force-feedback ; Mechanisme is vrij stil

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prijs/kwaliteit zeer goed”

 

prijs/kwaliteit een echte aanrader

gemakkelijk te installeren ; goede force feedback ; stevig

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede prijs/kwaliteit-verhouding”

 

Een fijn racestuur voor een fijne prijs

Knoppen zijn goed te besturen met de handdn aan het stuur ; Door de force feedback voel je hoe hard je door de bochten kan gaan ; Alles is af te stellen naar wens

De pijltjesknoppen voelen wat goedkoop

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“voor een redelijke goedkoop stuurtje is hij geweldig!”

 

Het stuurtje voelt lekker in je handen, pedalen zijn ook lekker gevoelig. Het enige nadeel is de drivers voorderest top!

goeie kwaliteit ; goedkopen prijs

geen plug en play

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Wel een aanrader.”

 

Het product bevalt me wel omdat je met het stuur wel het gevoel hebt dat je aan het rijden bent en vooral in me racestoel.

Flexibele stuur ; Goed te installeren ; Goeie Forcefeedback

Na een paar keer rijden en vee draaien met het stuur, word het stuur iets losjes ; De twee pedalen die je erbij krijgt, die kon ik niet vast zetten aan mijn stoelinstallatie, dus heb me pedalen vast met tyrips.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Veel fun en perfect stuur voor dagelijks gebruik”

 

Geweldig stuur

Geeft een goed gevoel bij gebruik ; Goede trilling en aangepaste draaisnelheid

Pedalen zijn niet zwaar genoeg

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topstuur voor amateur racers”

 

Na lang en veelvuldig onderzoek voor dit stuur gekozen. Prijs/kwaliteit heeft de doorslag gegeven daar Ik maar sporadisch race. Installatie is heel een eenvoudig en gaat snel. Stuur zat in een heel leuke Cool Blue doos en was stevig ingepakt. Best...

Goede prijs ; Plug and Play voor PS ; Eenvoudig aan te sluiten op pc voor updates ; Super grappige cool blue verpakkingen

Geen draadloze verbinding met PS

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima product”

 

Snelle levering, goed verpakt. Makkelijke aansluiting, duidelijke instructies. Knoppen werken geheel als de controller

Makkelijk aan te sluiten ; Fijne sturing

Pedaal plateau te licht

Feb 2018