The Witcher 2 : Assassins Of Kings (PC)

alaTest heeft 82 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Witcher 2 : Assassins Of Kings (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de controls. Het verhaal is ook indrukwekkend.

verhaal, vormgeving, gameplay, graphics, gebruiksvriendelijkheid

prijs, controls

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de The Witcher 2 : Assassins Of Kings (PC) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 82 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (80)

Expert review door : Gerard Sombroek (eurogamer.nl)

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition Review

 

Eurogamer Benelux' review van The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition, nu beschikbaar voor PC en Xbox 360.

Dan kom ik nu op mijn eindoordeel. Ik geef toe dat dit een bijzonder kritische review is waarbij ik wellicht de indruk wek dat The Witcher 2: Assassins of Kings geen goed spel. Maar vergis je niet! The Witcher 2 is wel degelijk een tof spel die voor...

Apr 2012

Expert review door : lapino (9lives.be)

The Witcher 2: Assassins of Kings

 

Je moet het maar doen. Als relatief kleine ontwikkelaar een RPG op de markt brengen die gebaseerd is op de boeken van een vrij onbekende schrijver, die zelfs niet gebaseerd is op de bekende Dungeons & Dragons regelset en die erin slaagt om de grote...