The Elder Scrolls V: Skyrim (PC)

alaTest heeft 194 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Elder Scrolls V: Skyrim (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar hebben twijfels over de graphics. De gameplay is ook indrukwekkend.

prijs, vormgeving, verhaal, betrouwbaarheid, gameplay

graphics

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de The Elder Scrolls V: Skyrim (PC) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 194 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (193)

Expert review door : Michaël Desloover (eurogamer.nl)

The Elder Scrolls V: Skyrim Review

 

Zonder echt al te veel spoilers mee te geven kunnen we concluderen dat we hier met een rasechte topper te maken hebben. Een geweldige wereld waarin elk person

Zonder echt al te veel spoilers mee te geven kunnen we concluderen dat we hier met een rasechte topper te maken hebben. Een geweldige wereld waarin elk personage wel wat toevoegt, een fantastische tocht vol magnifieke ervaringen en visueel verbluffende...

Nov 2011