The Elder Scrolls Online (PC)

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Elder Scrolls Online (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar velen zijn minder positief over de gameplay. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, graphics, betrouwbaarheid, verhaal

gameplay

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de The Elder Scrolls Online (PC) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (28)

Expert review door : Erik Nusselder (insidegamer.nl)

The Elder Scrolls Online review – Iedereen is de held

 

Er zijn twee manieren om naar The Elder Scrolls Online te kijken. Aan de ene kant kun je het zien als een slechtere versie van Skyrim, met minder details en een hoop andere mensen die in de weg lopen. Zet je echter de verwachtingen die je hebt bij een...

Enorme berg content ; Uitdagende dungeons ; Veel opties voor je personage ; Prima presentatie

Combat soms eentonig ; Online opzet werkt niet overal ; Bugs

Het is ZeniMax en Bethesda uitstekend gelukt om de wereld van de Elder Scrolls naar een MMORPG te brengen. De grote hoeveelheid andere spelers matcht niet altijd met wat TESO probeert te doen, maar als het werkt dan werkt het ook goed. Door de enorme...

Apr 2014