The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - PC

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - PC
alaScore 91

22 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - PC een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Niels Jani (eurogamer.nl)

The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn Review

 

De derde uitbreiding voor The Elder Scrolls V: Skyrim heet Dragonborn en Eurogamer heeft er een review van klaarstaan. Haalt Dragonborn het niveau van The Shivering Isles? Ontdek het nu!

Dragonborn is de eerste uitbreiding die je écht moet hebben als je Skyrim ook maar een beetje leuk vond. Bethesda levert met deze DLC urenlang gevarieerd plezier op een schitterende nieuwe locatie. Het pakket haalt dan wel net niet het niveau van The...

Dec 2012