NBA 2K15 (PC)

NBA 2K15 (PC)
alaScore 91

7 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor NBA 2K15 (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de NBA 2K15 (PC) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (6)

Expert review door : David Kers (insidegamer.nl)

NBA 2K15 review – Dribbelt rustig verder

 

Dat 2K het ieder jaar weer flikt om een fantastische basketbalgame neer te zetten is geen verrassing. Vrijwel op alle vlakken doet de game het al jaren voortreffelijk en vorig jaar leek de perfectie zelfs benadert te worden. De stap naar de nu huidige...

Uitstekende gameplay ; Visueel nog mooier ; Boordevol opties ; MyPark is de toekomst

maar neemt geen grote stap vooruit ; Online niet volledig stabiel

Alles wat NBA2K zo goed maakt zit ook weer in NBA2K15. De gameplay is ijzersterk en visueel is de game om je vingers bij af te likken. Dat was echter vorig jaar ook al zo en NBA2K15 maakt hierin maar hele kleine stappen vooruit. De echte verbetering is...

Okt 2014