Legend of Grimrock- PC

Legend of Grimrock- PC
alaScore 91

34 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 34 reviews verzameld en geanalyseerd voor Legend of Grimrock- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar velen zijn minder positief over de graphics. De gameplay is ook indrukwekkend.

verhaal, gameplay

graphics

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Legend of Grimrock- PC een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 34 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (33)

Expert review door : Gerard Sombroek (eurogamer.nl)

Legend of Grimrock Review

 

Eurogamer Benelux' review van Legend of Grimrock, een hardcore dungeon crawler op PC. Legend of Grimrock is een RPG voor hen die al games speelden vóórdat gamen in was. Toen gamen nog gezien werd als een loser-achtige bezigheid die pokdalige...

Legend of Grimrock is in één woord fantastisch. Het spel is wel moeilijk en ik denk wel dat je een RPG-gamer van de oude stempel moet zijn, wil je de gameplay van Legend of Grimrock kunnen waarderen. Maar zoals ik al zei, Legend of Grimrock is ook voor...

Apr 2012