Left 4 Dead (PC)

Left 4 Dead (PC)
alaScore 90

288 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 288 reviews verzameld en geanalyseerd voor Left 4 Dead (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Left 4 Dead (PC) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 288 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (286)

Expert review door : Frans Coehoorn (eurogamer.nl)

Left 4 Dead Review // PC /// Eurogamer.nl

 

De Zombie-apocalyps is eindelijk hier.

En wij maar denken dat we het gingen halen. We hadden immers voldoende munitie bij ons, konden onszelf oplappen in een safe house ergens in de stad en kregen zelfs de gelegenheid om de groep te voorzien van lekker wapengerei. Ik kreeg twee pistolen in...

Dec 2002

Expert review door : Havoc (9lives.be)

Left 4 Dead

 

Als je door de gangen van het Telenet-gebouw wandelt, heb je soms wel de indruk in een zombieshooter te zitten. Wil je niet levenslang in de cel belanden, dan probeer je echter toch maar beter niet op killing spree te trekken in deze setting (neen, ik...

Aug 2008