Kingdoms of Amalur: Reckoning- PC

Kingdoms of Amalur: Reckoning- PC
alaScore 91

48 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 48 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kingdoms of Amalur: Reckoning- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Kingdoms of Amalur: Reckoning- PC een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 48 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (46)

Expert review door : Jasper Segers (eurogamer.nl)

Kingdoms of Amalur: Reckoning Review

 

Eurogamer Benelux' review van Kingdoms of Amalur: Reckoning, een game verkrijgbaar op PS3, PC en X360.

Het komt erop neer dat Kingdoms of Amalur: Reckoning een goede game is waar veel gamers een lange, fijne tijd mee kunnen beleven maar die helaas een eigen persoonlijkheid mist. Het is een game wiens ziel zich volledig in het uitstekende combatsysteem...

Feb 2012

Expert review door : BYE=-RiptoR (9lives.be)

Kingdoms of Amalur: Reckoning

 

Kingdoms Of Amalur: Reckoning kon bij zijn aankondiging vooral op veel aandacht rekenen dankzij de grote namen die zich achter de game geschaard hadden. Ken Rolston die eerder als als gamedesigner werkte aan onder andere Morrowind en Oblivion had...