Hitman: Absolution- PC

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor Hitman: Absolution- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen de betrouwbaarheid zeer.

vormgeving, single player, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Hitman: Absolution- PC een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Paul Hulsebosch (tweakers.net)

GC: Hitman - Absolution

 

De game ligt pas op 20 november in de winkel, maar uitgever Square Enix wil er nu al de volle aandacht voor trekken. Vandaar dat de uitgever een complete bioscoop afhuurde in Keulen, zodat nog voor de GamesCom officieel van start ging kon worden...

Hitman had toevallig een ontsteking met afstandbediening op zak. Gecombineerd met de explosieven en de bankbiljetten leverde dat een krachtig wapen op. Hitman zette een transistorradio aan en wachtte tot er agenten op het geluid afkwamen. Die zagen...

Aug 2012