Guild Wars 2

Guild Wars 2
alaScore 93

46 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 46 reviews verzameld en geanalyseerd voor Guild Wars 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Guild Wars 2 een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 46 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (43)

Expert review door : Gamer.nl (gamer.nl)

Guild Wars 2

 
Aug 2011

Expert review door : NG-Gamer.nl (4gamers.be)

Hands-on: Guild Wars 2 Bazaar of the Four Winds

 

Na het bashen van de draken en het aanpakken van de Aetherblades is het tijd voor iets nieuws in de wereld van Tyria. Bazaar of the Four Winds zal ons de komende maand weer bezighouden met enkele plezante activiteiten die zich op een nieuwe map...

Mei 2014

Expert review door : 9lives (9lives.be)

Guild Wars 2 zet je in een prachtige omgeving

 

Er is al veel virtuele en echte inkt gevloeid over Guild Wars 2 . Voor sommigen is het uitgelopen op een teleurstelling, anderen vinden het dan weer ‘het einde'. We hebben dan ook voor jullie met veel plezier het spel eens goed onder handen genomen en...

Goede verhaallijn, Mooie omgeving, Prachtige soundtrack, Originele gameplay

Nog wat bugs, Soms repetitief qua quests

Sep 2012