Guild Wars 2 (PC)

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor Guild Wars 2 (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen de gameplay zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De actie is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, graphics, actie, gameplay

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Guild Wars 2 (PC) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (29)

Expert review door : Frederik Galle (eurogamer.nl)

Guild Wars 2 Review - Dagboek Update 4

 

MMO's zoals Guild Wars 2 zijn niet gemakkelijk te beoordelen dus geven we het spel de speciale aandacht die het verdient: een dagboek waarin we regelmatig onze bevindingen meedelen!

Aug 2012

Expert review door : Philip Cremers (eurogamer.nl)

Guild Wars 2 Preview // PC /// Eurogamer.nl

 

Een eerste kijk op deze langverwachte opvolger.

Sinds het spel in 2007 aangekondigd werd hebben NCsoft en het in Seattle gelegen ArenaNet de lippen koppig op elkaar gehouden omtrent de ontwikkeling van Guild Wars 2. Samen met de trailer die vandaag verschenen is hebben we dan eindelijk een eerste...

Expert review door : Thermos (9lives.be)

Guild Wars 2

 

Er is al veel virtuele en echte inkt gevloeid over Guild Wars 2. Voor sommigen is het uitgelopen op een teleurstelling, anderen vinden het dan weer 'het einde'. We hebben dan ook voor jullie met veel plezier het spel eens goed onder handen genomen en...