Europa Universalis IV- PC

Europa Universalis IV- PC
alaScore 90

10 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Europa Universalis IV- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Europa Universalis IV- PC een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (9)

Expert review door : Jelmer Dijkstra (eurogamer.nl)

Europa Universalis IV Review

 

Paradox Interactive heeft met Europa Universalis IV een spel afgeleverd dat niet alleen de complexiteit behoudt die je gewend bent maar ook gebruiksvriendelijker is voor nieuwe spelers. Lees Eurogamer Benelux' besluit in deze Europa Universalis IV review!

Paradox Interactive heeft met Europa Universalis IV zijn beste spel tot op heden geleverd door de speler een directere rol te geven. De nieuwe functies nemen de irritaties van de voorgaande delen weg en het tot glorie leiden van je natie was nog nooit...

Aug 2013