Deus Ex: Human Revolution (PC)

alaTest heeft 118 reviews verzameld en geanalyseerd voor Deus Ex: Human Revolution (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar velen zijn minder positief over de AI. De controls is ook indrukwekkend.

verhaal, graphics, gameplay, betrouwbaarheid, controls

AI

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Deus Ex: Human Revolution (PC) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 118 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (117)

Expert review door : SaTo (9lives.be)

Deus Ex: Human Revolution

 

'Deus Ex: Human Revolution' is de prequel op een game die indertijd gold als de beste pc game aller tijden. Voldoet 'Human Revolution' aan de verwachtingen, of is er slechts een hype gecreëerd die haar eigen beloftes niet kan waarmaken? 9Lives speelde...