Brink- PC

alaTest heeft 86 reviews verzameld en geanalyseerd voor Brink- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over het verhaal. De multi player is ook indrukwekkend.

gameplay, actie, graphics, multi player, prijs

verhaal, AI, single player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Brink- PC een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 86 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (84)

Expert review door : Erwin Vogelaar (eurogamer.nl)

E3: Brink Preview // PC /// Eurogamer.nl

 

Splash Damage en Bethesda doen FPS.

Het is leuk als je op de E3 positief verrast wordt door een spel waar je eigenlijk weinig tot niets van weet. Het gebeurt zelden, maar All Points Bulletin was zo'n spel en ook Bethesda en Splash Damage hun nieuwste project Brink kwam compleet uit het...

Expert review door : wapi (9lives.be)

Brink

 

Splash Damage is geen nieuweling in de wereld van online schietspellen. Door deze ontwikkelaar hebben we kunnen genieten van het sublieme Wolfenstein: Enemy Territory en diens opvolger Quake Wars. Met hun nieuwste geesteskind Brink staan ze voor de...

Feb 2010