Botanicula (PC)

Botanicula (PC)
alaScore 91

31 reviews

Sep 2018

  • Negatief

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Botanicula (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer.

verhaal

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Botanicula (PC) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (30)

Expert review door : Eelco Hanou (insidegamer.nl)

Botanicula

 

Sinds kort weten we hoe een piepjonge aspirant-bioloog zich een heldenfilm voorstelt. Het canvas is een bloeiende boom die de aandacht trekt van veel fauna dat er maar al te graag woont. Helaas valt het daardoor snel ten prooi aan duistere, spinachtige...

Visuele elegantie ; Merkwaardige karakters ; Interactief vernuft ; Komische, originele puzzels

Aan de korte kant

Botanicula ontkiemt zich als een kijkdoos waarover je je continu blijft verwonderen. De karakters, puzzels en omgevingen blijven van begin tot eind verbazen en vormen een kort maar prachtig geheel. Nu weten we hoe een bioloog die zojuist een nieuwe...

Mei 2012