Borderlands 2- PC

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor Borderlands 2- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar hebben twijfels over de gameplay. De graphics is ook indrukwekkend.

verhaal, single player, graphics

AI, gameplay

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Borderlands 2- PC een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (21)

Expert review door : Kevin Eyken (insidegamer.nl)

Borderlands 2 Review

 

De beste coöpgame van 2012 is bij dezen bekend: Borderlands 2. Het is geen revolutionair vervolg dat totaal iets anders doet; het is eigenlijk een bijzonder voorspelbaar tweede deel dat op elk punt aangepakt is. Des te groter is de verrassing wanneer...

Idioot veel wapens ; Skills zijn meer divers ; Toffe wapen-animaties ; Neemt zichzelf niet te serieus

Af en toe blijven steken in de omgeving ; Spelen met hoger of lager gelevelde spelers blijft lastig

Borderlands 2 is een festijn van bizarre wapens, hectische gevechten en heerlijke humor. De continue afwisseling van verschillende omgevingen, diverse wapens en unieke vaardigheden houdt de game fris tot het laatste moment. Het oog voor detail en de...

Sep 2012