Borderlands 2- PC

Borderlands 2- PC
alaScore 91

21 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor Borderlands 2- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

verhaal, actie, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Borderlands 2- PC een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (24% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (76% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (20)

Expert review door : Paul Hulsebosch (tweakers.net)

Hands-on: Borderlands 2

 

Het valt niet mee om als zelfstandige ontwikkelaar het hoofd boven water te houden. De meeste studio's worden na verloop van tijd ingelijfd door een uitgever of verdwijnen wegens financiële problemen. Er zijn dan ook niet veel zelfstandige studio's van...

Het maakt Borderlands 2 tot een flink verbeterde versie van de voorganger. Gearbox heeft stevige lessen getrokken uit de eerste Borderlands. Dat spel was leuk om te spelen, maar al snel ook wat voorspelbaar. Dat wordt anders in de opvolger. De indeling...

Jul 2012