Bethesda Softworks Fallout 4 (PC)

alaTest heeft 79 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bethesda Softworks Fallout 4 (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software. Reviewers waarderen het verhaal zeer maar velen zijn minder positief over de vormgeving. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

graphics, gameplay, prijs, betrouwbaarheid, verhaal

vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Bethesda Softworks Fallout 4 (PC) een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 79 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 32 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (47)

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Fijne gameplay en een goed verhaal. Helemaal mooi zijn de mods die het spel er beter uit laten zien en het beter laten draaien.

Mods ; Gameplay ; Verhaal ; DLC

Prijs DLC

Jun 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Een prachtig spel, maar niet voor de PlayStation. Dit spel kan beter gespeeld worden op een PC.

Goed verhaal ; Eindeloos speelplezier ; Mooi spel

Geen (goede) mods ; Performance op PS4 ; Bugs

Mei 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Zoals elke Fallout was deze ook weer een topper! Verhaal was goed en de survival mogelijkheden waren breed!

Verhaallijn met eigen keuzes ; Graphics ; DLC's hadden een waardige toevoeging ; Survival en equipment

Geen multiplayer

Jan 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Geweldige game! Deze game is enkel compleet als alle DLC ook geïnstalleerd is! ^_^

Grafisch niet al te hoogstaand, waardoor minder krachtige PC's deze game ook aankunnen ; De AI is ten opzichte van deel 3 sterk verbeterd (het lijkt adaptief te zijn)

Redelijk simplistische/voorspelbare verhaallijn

Dec 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Echt een toffe game, heb er al veel uren speelplezier in zitten en ben inmiddels level 50. Gave tegenstanders, fijn dat je de moeilijkheidsgraad kan aanpassen en leuk dat je steeds nieuwe companions tegenkomt naar mate je verder komt in het spel. Mijn...

Sterke graphics ; Veel sidequests ; Ontdekken ; Veel verschillende companions ; Het bouwen, echt top!

Aantal bugs die het spel hard afsloten ; De herhaling in quests, zeker als je een kant hebt gekozen ; Spel daagt niet echt meer uit op een gegeven moment

Dec 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Mooi Bethesda spel. Maar met de gebruikelijke bugs die ook bij skyrim waren.

Open wereld met build systeem ; Niet zo "grijzig" als FO3 en FO nv ; Vroegtijdige Power Armor. ; Veel Companions ; HEEL VEEL QUESTS MET REWARDS ; 24.99 PC? ; Veel DLC's ; Beschikbare Mods voor XB1 en PC. (PS4 komt nog)

Power armor werkt op hard te verkrijgen Fusion Cores ; Bethesda Bugs. ; Companions lopen vaak in de weg ; A.I = ; Duurder op Consoles ; NukaWorld laatste DLC ; GLITCHES . HET ZIJN ER TE VEEL. ; WELKE FACTION MOET IK NOU KIEZEN!!!

Aug 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Fantastische game! Sfeervol, een enorm leefgebied, veel verschillende sceneries, goed verhaal, heerlijk rondsnuffelen om crap bij elkaar te sprokkelen om uiteindelijk je guns en armor te kunnen upgraden. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten,...AI is...

sfeer ; open wereld ; mods mogelijkheden ; gedetaileerdheid

AI ; dialogen

Jul 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Het idee achter Fallout4 is goed, alleen jammer dat het niet goed uitgewerkt is. Dit spel is een teleurstelling.

Open wereld ; Bouwen ; Het sfeer is overtuigend

AI is erg STOM ; Companions zitten tijdens gevechten in de weg ; VEEL terug van Skyrim ; Nog heel veel bugs ; Objecten zijn onvolledig ontworpen. Je kunt door kleine openingen zien maar niet schieten

Jun 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Een geweldige game met veel verbeteringen op punten die bij New-Vegas gemist werden, personalisatie van wapens en zelfs je volledige kamp zijn mogelijk. Enig nadeel, je vergeet de tijd...

On-eindig rondlopen ; Overal zijn missies en side-missies te vinden ; Je vergeet de tijd als je aan het gamen bent ; Mogelijkheid tot personalisatie van vrijwel alles

Af en toe een volledig wit scherm, saven helpt niet, moet weglopen uit het gebied

Jun 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Fallout 4, PC (Windows)

 

Zeer leuke game met goed verhaal en uitstekende graphics, zeker het proberen waard!

Verhaallijn met veel keuze ; Ziet er mooi uit ; Veel aanpassingsmogelijkheden ; Ontzettend veel te ontdekken

sidequests worden op een gegeven moment best irritant

Feb 2016