Battlefield 1 | (PC)

Battlefield 1 | (PC)
alaScore 89

11 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Battlefield 1 | (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Battlefield 1 | (PC) een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Voldoet aan de verwachting

 

Super gaaf en realistisch spel!

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Vet spel

 

Een stapje terug na Battlefield 4 was misschien wel nodig, weg met 20 verschillende kijkgaten en handgrepen, gewoon een geweer dat schiet, lekker makkelijk maar toch mis ik het wel een beetje. Na lang met het zelfde wapen te hebben geschoten word...

Grote veldslagen,Kickass soundtrack,Geen prestiges

Weinig aan te passen aan geweren,Wapens zijn unlockable met experience

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

super spel

 

Het is een erg leuk spel, de graphics zijn echt super mooi, en het spel is heel erg realistisch. Het ziet er heel echt uit en het is ook realistischer met doodgaan, je gaat eerder dood dan in de andere battlefields, dus realistischer.

het is een heel mooi spel,realistisch,goeie graphics ,mooie maps

team deathmatch iets te groot

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Waanzinnig spel!

 

Een ongelooflijk mooi spel waar heel veel elementen in zitten. Eenmaal begonnen kun je bijna niet meer stoppen! Ik geloof niet dat ik ooit zo'n mooi spel gespeeld heb.

Veel verschillende missies

Redelijk moeilijk

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

te gek spel

 

ik heb al jaren geen schiet spel meer gekocht maar toen ik de beelden op YouTube zag moest ik hem wel kopen. Grafisch is er nog nooit zo een mooi schiet spel geweest en je heb ook geen rare of onzin wapens. alles wapen zijn echt gebruikt in de eerste...

Eerste wereld oorlog,geen onzin wapens

zware systeem eisen om mooi beeld/spel te krijgen

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Battlefield 1

 

Het lijkt me een leuke game maar ik kan hem nog niet spelen door een foutmelding

Leuk

Niet snel afgeleverd

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

leuk spel

 

Mijn zoon heeft dit spel voor sinterklaas gekregen en is daarna niet meer van zijn computer af te slaan. Hij vindt het echt een geweldig spel.

leuke game

je krijgt je kind niet meer van de computer

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Super spel!

 

Precies wat ik ervan had verwacht. Awsome graphics en om over de gameplay hoeft niks gezegd te worden.

Mooie graphics,Goede verhaallijn,Spel laad snel

Geen

Dec 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Echt kek

 

Kek spelletje

Graphics

Veel lopen, spierpijn

Nov 2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Battlefield 1

 

Super gaaf spel ! Ziet er hartstikke goed uit. Precies waar ik naar op zoek was :)

Okt 2016
1
2