Batman: Arkham Asylum (PC)

Batman: Arkham Asylum (PC)
alaScore 91

168 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 168 reviews verzameld en geanalyseerd voor Batman: Arkham Asylum (PC). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Computerspelletjes Software.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Computerspelletjes Software krijgt de Batman: Arkham Asylum (PC) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 168 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (167)

Expert review door : Frank Meijer (gamer.nl)

Batman: Arkham Asylum

 

Sinds de eerste previewsessies hangt er een hype rond Batman: Arkham Asylum. Een game kan bijna alleen maar tegenvallen wanneer de verwachtingen zo hooggespannen zijn. Batman: Arkham Asylum heeft ook nog tegen zich dat het een licentiegame is. Hangt...

Diversiteit; Ingenieus vechtsysteem; Detectivemodus; Oog voor detail

Wij willen meer

Batman: Arkham Asylum is niet alleen voor de fans een niet te missen game, maar biedt alle liefhebbers van actiegames een geweldige speelervaring. Het spel combineert ogenschijnlijk zonder al te veel moeite elementen van stealth, vechten en puzzels....

Aug 2009