Zomerkit - Nikkei Extreme X6 + Geheugenkaart + Accu + Selfiestick

Zomerkit - Nikkei Extreme X6 + Geheugenkaart + Accu + Selfiestick
alaScore 89

120 reviews

Jul 2017

alaTest heeft 120 reviews verzameld en geanalyseerd voor Zomerkit - Nikkei Extreme X6 + Geheugenkaart + Accu + Selfiestick. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Zomerkit - Nikkei Extreme X6 + Geheugenkaart + Accu + Selfiestick een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 120 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 120 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Jeffrey Lutin (coolblue.nl)

“Prijs kwaliteit een zeer goed toestel. Moet niet altijd vang”

 

Zeer gemakkelijk in gebruik voor beginners. Kan zeker mee met een GO PRO

Zeer handig en gemakkelijk in gebruik ; Mooie foto's en zeer lange batterij duur

De watervaste behuizing is zeer moeilijk om los te maken, of het kan zijn dat ik niet al te handig ben.

Jul 2017

Consumenten review door: Frits Hoogerwerf (coolblue.nl)

“Prima product gekocht”

 

In een zwembad hele goede opnames

Camera huis ; Kwaliteit ; Techniek

Jul 2017

Consumenten review door: Twan van Beuningen (coolblue.nl)

“Goede kwaliteit voor scherpe prijs”

 

Leuke camera voor de vakantie

Compact ; Handig in gebruik

Accessoires zijn onduidelijk beschreven

Jul 2017

Consumenten review door: P de Wit (coolblue.nl)

“Top camera en zeer gemakkkelijke bediening en menu structuur”

 

Camera voor mijn zoon gekocht. Gebruik voor mountainbiking. Super beeld en heldere bediening. Stabiel beeld.

Jul 2017

Consumenten review door: Egbert Schouten (coolblue.nl)

“Top product”

 

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en enorm gebruiksvriendelijk.

Gebruiksgemak ; WiFi ; Compactheid ; Goede beeldkwaliteit ; Prijs kwaliteit

Geen Bluetooth

Jul 2017

Consumenten review door: Myriam De Scheemaecker (coolblue.nl)

“Prima prijs/kwaliteit”

 

Het kan alles wat een actiecamera moet kunnen voor een goede prijs

Jul 2017

Consumenten review door: Lien De Smet (coolblue.nl)

“Goede actiecamera”

 

Heb dit cadeau gekregen en ben hier zeer blij mee, er zijn veel duurdere alternatieven maar prijs kwaliteit is deze perfect. Maakt zeer mooie beelden, is gemakkelijk in gebruik eens je het gewoon bent. Als je op zoek bent naar een actie camera die niet...

Goede beeld kwaliteit ; Uitgebreid monteerbaar ; Makkelijk in gebruik

Jul 2017

Consumenten review door: Wouter Schweren (coolblue.nl)

“Top camera. Prijs kwaliteit top”

 

Met de app een prima systeem. Zeer tevreden. Geluid op camera slecht maar tijdens het afspelen op de app is het perfect

Jul 2017

Consumenten review door: Chloe (coolblue.nl)

“Top product!”

 

Het product is ideaal voor foto's en filmpjes van een vakantie. Als je een actievere vakantie hebt, met veel sporten zou ik kiezen voor een camera met beeldstabilisatie omdat deze camera nog wel eens kan schokken tijdens activiteiten

Goede beschrijving ; Makkelijk te bedienen ; Hoge kwaliteit

Beeldstabilisatie ; Touchscreen

Jul 2017

Consumenten review door: Cyrelle Rutten (coolblue.nl)

“Een prima actioncam voor een nog fijnere prijs.”

 

De prijs-kwaliteit verhouding is prima. De kwaliteit van de beelden is prima en de camera is makkelijk in gebruik. De handleiding die bij de camera zit, heb je eigenlijk weinig aan. Ik heb online gezocht en een veel duidelijkere (in het Nederlands)...

Goede kwaliteit ; Handig in gebruik in samenwerking met de app ; Veel opzetstukjes

Onduidelijke handleiding, online staat een betere

Jul 2017