True Crime: New York City- PC

True Crime: New York City- PC
alaScore 75

29 reviews

Dec 2016

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor True Crime: New York City- PC. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de True Crime: New York City- PC een alaScore™ van 75/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 29 Toon Reviews: in Nederland | alle landen

Consumenten review door: haorant (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game is just plain fun...

Jun 2009

Consumenten review door: EdisVenis (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

I like this game you have lots of free will thats a realy good game for those who like action racing and even a bit rpg.

Dec 2008

Consumenten review door: mauro11223 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game seems to be good from the name and everything on the box,but i didn't like it much after i bought it.

Aug 2008

Consumenten review door: Andre9977 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

One of the best games, I've ever played.

Feb 2008

Consumenten review door: patrick00746 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

The one i been looking for but?????????????????????????

Jan 2008

Consumenten review door: Chi-You-Man (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

I am well aware of its flaws, but this game does not deserve the reception it got. This game has enough good points..

Sep 2007

Consumenten review door: putiblabla (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

Terrible!

Aug 2007

Consumenten review door: oldfool94 (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game is a masterpiece of enviroment. The streets, the music...

Jun 2007

Consumenten review door: meekrage (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

Highly Underrated

Apr 2007

Consumenten review door: mazves (gamespot.com)

True Crime: New York City- PC

 

This game is realy good

Feb 2007